Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sign Art Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bratara argint cu radacina de rubin fatetat
549 lei
Brand
Bratara argint
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bratara argint cu radacina de rubin fatetat: Bratara din argint 925 lucrata manual, o insiruire de rubine frumos fatetate care vibreaza, stimulandu-va manifestarea plenara a iubirii.
Lungime reglabila: de la 17,5 cm pana la 20 cm.
Latimea maxima: 2,5 cm.
Greutate: 49,6 gr.
Piatra a actiunii, a vitalitatii, a afirmarii de sine, rubinul deschide calea catre fericire fiind piatra filozofala despre care alchimistii credeau ca avea puterea de a transforma in aur tot ce atingea si care daruia detinatorului tinerete. Rubinul, aceasta piatra indrazneata, confera un curaj supraomenesc barbatilor si un farmec irezistibil femeilor.

Regele pietrelor pretioase, “o picatura din sangele Mamei-Pamant”, inchizand in ea scanteia prima a vietii, rubinul va ajuta sa va mobilizati energiile, conferindu-va pasiune si vitalitate si ajutandu-va sa depasiti traumele din trecut. Stimuleaza in primul rand prima chakra – Muladhara – dar si chakra inimii – Anahata – si echilibreaza inima. Cu vitalitatea sa de inegalat, rubin va ajuta sa depasiti iubirile nefericite. Forta pe care o acorda este, mai degraba, de ordin moral, intarind siguranta interioara, grabind impacarea prietenilor; in plan fizic alunga oboseala si lenea, trateaza astenia, inlatura dualitatea, ofera coerenta in atitudini si consecventa cu sine.

O bijuterie plina de viata care va va pune in valoare personalitatea, aducand un plus de energie, exuberanta si vivacitate zilelor in care o veti alege sa o purtati!
http://signdesign.ro/bijuterii/bratara-argint-cu-radacina-de-rubin-copiaza/
Din Gura in Gura